Training Community


Vanwege corona is het helaas niet mogelijk om in een groep te trainen. Daarom heb ik de Training Community opgericht. Hier kan je individueel trainen, maar toch samen, omdat je dezelfde trainingen volgt.


Het speciaal gemaakte Training Programma voor triatleten is geschreven door Jouke Janze. Het gaat uit van drie fasen van trainen. De voorbereidingsfase in de winter. De Build fase in de lente met harder werk en aan einde van de lente/begin zomer de slagroom op te taart de Wedstrijd Specifieke fase

Ook als je niet traint voor een wedstrijd is dit een mooi basisplan voor al jouw trainingen. 

Training in je broekzak


In de TrainingPeaks app staan al je trainingen overzichtelijk geordend en lees je per training hoe je de training moet uitvoeren
  • De trainingen zijn zo geschreven dat ze compatible zijn met andere apps, waaronder Zwift, Garmin Connect en  Wahoo.
  • Trainingen zijn geschreven op basis van hartslag, power (wattage), cadans of gevoel (RPE).
  • In Trainingpeaks houd je je voortgang bij en kan je per training aangeven hoe het is gegaan.
Je hoeft niet meer zelf na te denken welke trainingen je moet doen. Door de fasen van het seizoen train je op de juiste intensiteit en inhoud aan jouw conditie, uithoudingsvermogen en kracht

 

Training Community


Als gecoachte atleet van Total Athlete krijg je toegang tot de exclusieve Total Athlete Community. Samen met andere sporters kan je praten over je workouts en aankomende events.

Deze groep, open voor alle gecoachte atleten van Total Athlete, is een plek waar je andere Total Athletes kan ontmoeten, ideeën kan uitwisselen en elkaar kan aanmoedigen.

Maar ook de plek om een goed idee te delen, sportevenement onder de aandacht te brengen of hulp te vragen aan je mede Total Athletes!

De atleten die Personal Coaching ontvangen, zijn automatisch aangemeld voor de Total Athlete Community en krijgen ook toegang tot het Basis Training Plan.

Aanmelden

Schrijf je hieronder in voor de Total Athlete Training Community.

Binnen een paar uur is jouw account aangemaakt en 
kan je beginnen met jouw eerste training!

Total Athlete Coaching